Om meg 

Jeg heter Camilla Stokstad, og er utdannet sykepleier og kognitiv terapeut. Jeg bor med samboeren min i Askim i Indre Østfold, og har 4 ganske voksne barn. Jeg har jobbet med psykisk helse i over 20 år, og har erfart at terapeutiske samtaler kan gjøre en stor forskjell for mennesker med psykiske utfordringer. 

Ønsket om å jobbe med mennesker går helt tilbake til barndommen. Jeg utdannet meg som sykepleier, og spisset meg inn mot psykisk helse etter kun få år. Gjennom arbeid på døgnavdeling, i akutteam og kommunal psykiatri, har jeg fått bred og god erfaring innen psykisk helse. Jeg har sett hvor viktig samtaler og god behandling er for mennesker som har behov for det. 

Med videreutdanningen ved Norsk Forening for Kognitiv Terapi har jeg lært mye om hva som skal til for å få det bedre med seg selv og andre. Utdanningen ga meg en retning jeg ville satse mer på, og siden har jeg brent for denne terapimetoden. Jeg har erfart at de aller fleste kan finne mening og forståelse gjennom kognitiv terapi.   

 - Tanken teller -